Smartphone

Vodafone România a anunțat pe contul de twitter că de acum poate fi testat HTC One în cadrul Vodafone Experience Store din AFI Palace Cotroceni cât și în cadrul magazinului Vodafone din Băneasa Shopping City. Pe de altă parte la nivel internațional se pare că de săptămâna viitoare va sosi modelul taiwanez în Marea Britanie și Germania. Acesta este un semn bun. Mai rămâne să fie aflat prețul de comercializare oficial și din partea Gadget.ro să vină un review detaliat după primele impresii pe care le-ați parcurs după evenimentul de lansare local.

HTC One integrează un display FHD de 4.7 inch, procesor Qualcomm Snapdragon 600 quad-core la 1.7 GHz, 2 GB RAM, 32 sau 64 GB spațiu de stocare, camera Ultrapixel de 4 Megapixeli, baterie de 2330 mAh, 9.3 mm grosime. Prețul la precomandă pe la unele magazine online se ridică la 2999 lei. Cred că va costa ceva mai puțin când va intra în stocurile magazinelor pe cale oficială.

Compania taiwaneză speră ca HTC One să fie mult mai bine comercializat decât HTC Sensation în 2011 sau HTC One X în 2012. Vom vedea dacă această dorință se va și realiza până la jumătatea anului în curs.

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.