Accesorii inteligente

Cafeaua, ceaiul, laptele cu ciocolată, toate aceste băuturi au în comun un lucru: amestecul pentru omogenizarea compoziţiei. Personal urăsc sunetul acela emis de linguriţă când atinge pereţii unei căni, însă pe de altă parte ştim că nu putem bea cafea fără zahăr sau lapte şi nu putem savura un ceai fără zahăr sau miere de albine.

Căutând o soluţie pentru zgomotul enervant emis de linguriţă, am găsit o cană mai mult decât interesantă. Aceasta se numeşte Self Stirring Mug şi îţi amestecă orice fel de lichid fără zgomot şi efort din partea ta. Cana este confecţionată din plastic şi oţel inoxidabil, iar pe fundul său există un mic disc rotativ care prin intermediul a două baterii de 1.5V (AAA) îţi poate face dimineţile mai uşoare. Pe mâner există un buton care acţionează discul, iar prin apăsarea sa are loc procesul de amestecare.

Self Stirring Mug 2

Aceasta nu este o invenţie tocmai nouă, însă m-am gândit să împărtăşesc această descoperire personală. Self Stirring Mug este disponibilă şi în România la diferite preţuri, însă cel mai mic găsit de mine a fost de 26 lei pe go4all.ro (nu ştiu cât de serios este acest site).

Categorii: alte-gadgeturi

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Aspire V3-571G.