Accesorii inteligente

În lume există numeroase accesorii pentru smartphone-uri, unele mai utile, altele mai puţin practice. Unul dintre cele mai ciudate dintre acestea este SelfieFeet, un dispozitiv care permite utilizatorilor să îşi facă selfie-uri cu piciorul.

SelfieFeet are o bandă elastică ce se prinde de laba piciorului, iar o telecomandă cu conexiune bluetooth permite realizarea de fotografii tip selfie instant. Pentru că ar fi fost un produs banal doar cu această caracteristică, producătorii SelfieFeet s-au gândit că ar putea fi utilizat şi cu alte ocazii, astfel că accesoriul mai poate fi folosit ca suport de maşină, poate fi purtat la mână, poate fi ataşat de metale sau alte lucruri şi poate fi utilizat drept suport pentru trepid.

Oricât de ciudat ar fi acest accesoriu, se pare că există ceva cerere atât timp producătorul ne avertizează pe pagina oficială că timpul de trimitere a coletului poate varia între 4 şi 10 zile. SelfieFeet costă 25 dolari şi poate fi comandat de aici.

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.