SEQUENT SuperCharger2 Accesorii inteligente

Smartwatch-ul hibrid se referă la acele accesorii purtabile, ce arată ca un ceas convențional, dar care încorporează și funcții smart. Aș spune că funcțiile suplimentare sunt mai degrabă cele care vin într-o brățară smart de fitness.

Ceas inteligent hibrid este și cel despre care o să vă spun câteva cuvinte în continuare. Totuși, ce face SEQUENT SuperCharger² și nu fac altele asemenea este… că nu se încarcă niciodată. Bine, el se încarcă, dar nu prin fir, printr-un pad sau orice alt dispozitiv separat. SEQUENT SuperCharger² se încarcă ori de câte ori utilizatorul își mișcă încheietura. Practic, cu cât te miști mai mult, cu atât transformi energia cinetică în mai multă energie electrică curată.

Asta înseamnă că, atât timp cât te miști, nu va fi nevoie nici să încarci bateria acestui smartwatch și nici să o schimbi vreodată.

SEQUENT SuperCharger² integrează senzor pentru analiza mișcărilor utilizatorului, cu algoritmi pentru numărarea pașilor, deci poate determina și distanța parcursă, iar de aici sunt calculate și caloriile arse. Odată sincronizat cu smartphone-ul și folosind GPS-ul acestuia, prin aplicația SEQUENT BioFeedback poți avea parte de informații mai exacte privind distanța și traseul pe care l-ai urmat. La fel ca multe alte accesorii de acest fel, SEQUENT SuperCharger² oferă și informații privind calitatea somnului.

Poți afla cât de multă mișcare ai făcut de-a lungul unei zile și prin intermediul afișajului analog. Acul micuț de culoare portocalie se mișcă atunci când o faci și tu, iar scopul este să duci indicatorul către capătul cursei.

SEQUENT SuperCharger² poate fi cumpărat prin intermediul kickstarter.com la prețuri ce încep de la 179 de dolari, pentru varianta de bază, cu carcasă din aluminiu și sticlă minerală. Versiunile Premium costă de la 229 dolari în sus și aduc carcasă din oțel inoxidabil și siclă din safir. În plus, printre altele, există și variante cu senzor cardiac sau cu fundal transparent prin care poți vedea mecanismul de autoîncărcare.

Oricare SEQUENT SuperCharger² are carcasa cu diametru de 41 mm și este etanș până la 50 de metri.