Notebook

Acer şi-a actualizat seria de laptopuri de gaming Acer Nitro 5 prin implementarea celor mai noi soluţii Intel în materie de procesoare.

Notebook-urile Acer Nitro 5 sunt echipate cu cele mai recente procesoare Intel Core i7 și Intel Core i7+ din generația 8 ce oferă un design îmbunătățit cu șase nuclee, accentul fiind pus pe performanțele premium. Memoria Intel Optane îmbunătăţeşte timpul de răspuns şi de încărcare, placa video NVIDIA GeForce GTX 1050Ti oferă o experiență grafică cu adevărat captivantă, în timp ce spaţiul de stocare SSD NVMe PCIe cu capacitate de până la 512 GB oferă spaţiu suficient pentru jocuri, cât şi timpi de pornire foarte rapizi.

Noua serie Acer Nitro 5 include până la 32GB de memorie DDR4, iar pentru sesiuni de gaming reuşite, utilitarul Acer NitroSense monitorizează starea CPU/GPU, în timp ce tehnologia CoolBoost ajustează ventilatoarele.

Noile laptopuri mai dispun de tehnologiile Dolby Audio Premium și Acer TrueHarmony pentru cele mai clare detalii audio prin intermediul difuzoarelor atent reglate, de tehnologia Intel Wireless-AC 9560 2×2 802.11ac, cât şi de o gamă variată de porturi: USB Type-C, HDMI 2.0 și Gigabit Ethernet.

“Acer se bucură să fie printre primele companii care pot oferi noile procesoare Intel Core i7+ pe laptopurile de gaming din seria Nitro 5. Aceasta oferă performanțe excepționale la prețuri accesibile, depășind astfel așteptările jucătorilor amatori, dar și pe cele ale jucătorilor profesioniști care au nevoie de performanțe ridicate pentru sarcinile zilnice.” a declarat Jerry Hou, General Manager, Consumer Notebooks, IT Products Business, Acer.

Preţurile noilor laptopuri din seria Acer Nitro 5 vor pleca în Europa de la 799 euro.

Categorii: acer

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.