Smartphone

Doar ce am primit pe mail o informare de la o agenţie de PR din România că pe 27 martie Xiaomi vine cu noutăţi pentru Europa, inclusiv noua serie de smartphone-uri Xiaomi Mi 10.

Evenimentul va fi desigur unul online şi va începe la ora 15:00, ora României. Toate noutăţile le veţi afla prin intermediul Facebook, Twitter şi Youtube sub hashtagul #LightsCameraAction. Alături de cele două smartphone-uri, Xiaomi pregăteşte pentru 27 martie şi alte noutăţi din ecosistemul său.

Despre Xiaomi Mi 10 şi Mi 10 Pro ştim câte ceva, în presa de specialitate există deja suficiente review-uri cât să ne facem o idee, însă în continuare rămâne clasicul semn de întrebare legat de preţ. Xiaomi Mi 10 pleacă în China de pe la 575 dolari, în timp ce Xiaomi Mi 10 Pro are un preţ de pornire de 715 dolari. Ştim de obicei că preţurile în Europa sunt mai mari, iar personal estimez un 599 euro pentru Xiaomi Mi 10 şi un 749 euro pentru Xiaomi Mi 10 Pro.

Rămâne de văzut ce ne-a pregătit Xiaomi pentru 27 martie.

Categorii: xiaomi
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.