Telefoane Mobile

Seria Xiaomi Redmi Note 8 este cu siguranţă una dintre cele mai apreciate la nivel global, mai ales că preţul de comercializare este foarte competitiv. Modelele Xiaomi Redmi Note 8 şi Redmi Note 8 Pro au fost anunţate oficial pe 29 august şi în doar 3 luni au reuşit să fie comercializate la nivel global în peste 10 milioane de unităţi.

Rezultatul este şi mai impresionant dacă ne gândim că Xiaomi Redmi Note 7 a reuşit aceeaşi performanţă în 4 luni, semn că producătorul chinez are succes din ce în ce mai mare. La un scurt calcul aflăm că Xiaomi a reuşit să vândă peste 110.000 de unităţi Xiaomi Redmi Note 8 / zi, o cifră impresionantă fără doar şi poate.

Este clar că această serie Xiaomi a prins foarte la public, lucru absolut normal ţinând cont că preţurile practicate au fost şi sunt excelente:

Sursa: gsmarena.com

Categorii: xiaomi

Despre autor

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.