Am dat de acest site ce oferă seriale online fără vreo limită de timp dacă plătiţi 90 de eurocenţi via refresh.ro. Pe un principiu similar funcţionează fişierulmeu.ro. Recunosc că şi eu am plătit de vreo trei ori taxa aceea lunară. Acum au ridicat ştacheta la 2 euro pe lună – o taxă simbolică în opinia mea (câtă vreme un album cu 12 piese costă 10 euro).
Se vede că nu sunt prea cunoscător în domeniu – un alt loc cu seriale interesante este vplay.ro (thx aiurea – aş pune şi link dacă twitter ar funcţiona). 
Pe de altă parte este clar cui se adresează aceste proiecte – celor care sunt atât de leneşi încât şi downloadul de pe dc++ sau torrente li se pare prea mult. 
M-am şi uitat la un episod recent al Top Gear. :) Apreciez că încă nu au pus zeci de reclame pe el şi înţeleg că vechimea sa este de două săptămâni. 

Categorii: arhiva
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.