Diverse

Serviciul de streaming video SkyShowtime a fost lansat în România în cursul zilei de astăzi, iar campania promoţională este una cu adevărat impresionantă.

SkyShowtime are un cost al abonamentului standard de 3.99 euro / lună, însă cei care se abonează pe site până pe 11.04.2023 vor primi o reducere de 50% pe viaţă. Asta înseamnă că în prezent vor plăti 1.99 euro / lună (sub 10 lei / lună), iar în viitor când preţul standard se va modifica, reducerea de 50% se va aplica la preţul de la momentul respectiv.

Atenţie la anularea abonamentului deoarece dacă faceţi acest lucru fie doar şi pentru o lună, reducerea de 50% se anulează.

Platforma SkyShowtime este disponibilă direct pentru consumatori prin intermediul site-ului: www.skyshowtime.com și prin aplicația SkyShowtime disponibilă pentru Apple iOS, tvOS, dispozitivele Android, Android TV, Google TV și LG TV.

La nivel de conţinut, vă reamintesc că pe SkyShowtime aveţi acces la filme semnate de Universal Pictures și Paramount Pictures, la seriale cu scenarii originale și exclusive, la conținut pentru copii și familie și la o selecție de titluri legendare de la Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME, Sky Studios și Peacock.

SkyShowtime vă prezintă producții originale locale, documentare și programe speciale de pe piețele sale. Compania a anunțat recent un acord pentru achiziționarea a 21 de seriale originale de la HBO Max în Europa, inclusiv seriale noi care vor avea premiera în 2023 sub numele de SkyShowtime Originals.

Publicul din România are acces la filme precum Ambulance, Downton Abbey: A New Era, Jerry and Marge Go Large, Jurassic World Dominion, Ray Donovan: The Movie, Redeeming Love, The Bad Guys, The Hanging Sun, The Northman și Top Gun: Maverick, cât şi seriale precum 1883, 1923, A Friend Of the Family, All The Sins, American Gigolo, Funny Woman, Halo, Law & Order Season 21, Let The Right One In, Mayor of Kingstown Season 1 and 2, Pitch Perfect: Bumper In Berlin, Star Trek: Strange New Worlds, Souls, Super Pumped: The Battle For Uber, The Best Man: The Final Chapters, The Calling, The Fear Index, The First Lady, The Midwich Cuckoos, The Offer, The Rising, The Undeclared War, Tulsa King, Vampire Academy și Yellowstone.

Printre noile filme și seriale renumite care vor fi disponibile pe SkyShowtime în următoarele luni se numără unele dintre cele mai așteptate lansări: A Town Called Malice, Belfast, Drift – Partners In Crime (S1A), Lioness, Minions: The Rise of Gru, Nope, Rabbit Hole, Ripley, Smile, The Black Phone și The Great Game.

V-aţi abonat ? Vă aşteptăm primele impresii în zona de comentarii.