Software

Dacă cu greşelile străinilor legate de Bucureşti şi Budapesta ne-am obişnuit deja, iată că acum avem parte de o nouă bâlbă, de data aceasta din partea echipei de marketing a serviciului de streaming video SkyShowtime.

Lansat anul trecut atât în România, cât şi în Ungaria, SkyShowtime se promovează zilele acestea în mod eronat pe Facebook, astfel că pagina oficială pentru România este promovată în maghiară, iar pagina oficială pentru Ungaria este promovată în română.

Mă aştept ca omul de la marketing ocupat cu partea de social media să fie ceva mai atent, mai ales că cele două limbi sunt destul de diferite.

În rest, dacă vă interesează, platforma SkyShowtime este disponibilă direct pentru consumatori prin intermediul site-ului: www.skyshowtime.com și prin aplicația SkyShowtime disponibilă pentru Apple iOS, tvOS, dispozitivele Android, Android TV, Google TV și LG TV.

La nivel de conţinut, vă reamintesc că pe SkyShowtime aveţi acces la filme semnate de Universal Pictures și Paramount Pictures, la seriale cu scenarii originale și exclusive, la conținut pentru copii și familie și la o selecție de titluri legendare de la Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME, Sky Studios și Peacock.

Preţul – 3.99 euro / lună.

Update: Se pare că pe pagina de Facebook din România este folosită limba cehă, nu cea maghiară.