Diverse

eMAG pregătește Black Friday în ediția 2017 pe 17 noiembrie, mai sunt doar câteva zile până la cel mai mare eveniment de shopping din țara noastră. Sunt peste 2 milioane de produse la ofertă (eMAG + eMAG Marketplace).

Investițiile în depozit sunt de 10 milioane euro, iar multe detalii legate de platforma de sortate ce permite pregătirea a până la 200.000 de pachete pe zi în clipul atașat:

Produsele prinse la ofertă de Black Friday sunt din categorii diverse, de la televizoare, telefoane mobile și laptopuri, până la electrocasnice, accesorii pentru casă și grădină, jucării și anvelope. Acestea pot fi achiziționate și cu plata în rate, fără dobândă, prin cardurile partenere. Sunt peste 4000 de selleri din Marketplace ce vor rula promoții în vinerea neagră.

Care sunt sfaturile eMAG?

  1. Pregătește o listă cu produsele favorite;
  2. Asigură-te că ai toate datele complete în contul de client – adresa de livrare în mod special, sunt peste 15 showroom-uri eMAG și 600 de oficii poștale de unde poți ridica coletele în mod personal;
  3. Instalează aplicația eMAG pe telefon și activează notificările ca să știi din primul moment când începe Black Friday în ediția curentă;
  4. Cu cardul salvat cumperi imediat. Vei comanda cel mai rapid produsele dorite, în deplină siguranță. Bineînțeles, dacă dorești, poți folosi și alte metode de plată.
  5. Oferte noi vor apărea întreaga zi. 

Mai multe detalii pe site-ul eMAG.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.