Arhiva-Hardware

Am testat un telefon – LG Optimus 2X și o tabletă – Motorola Xoom bazate pe Tegra 2. Vorbim de o platformă dezvoltată de Nvidia – un lider mondial în zona plăcilor video de pc și era logica performanțele telefoanelor și tabletelor cu Tegra 2 să fie de top. Din păcate nu sunt aplicații în Android Market care să pună în valoare deviceuri în genul Motorola Xoom.

Uite că se lucrează la un joc numit SHADOWGUN și compania care-l dezvoltă se numește Madfinger Games. Vor beneficia la maxim de accelerarea hardware pe care o oferă Tegra 2. Se vorbește că va sosi și o versiune pentru proiectul Kal-El cu 4 nuclee pentru procesare generală și 12 nuclee pentru procesare grafică.

Data în care va fi disponibil pentru download o veți găsi în Tegra Zone.

Detalii despre SHADOWGUN în clipul video:

httpvh://www.youtube.com/watch?v=7aVttB25oPo

Update: Cred că și Google ar trebuie să se implice mai mult să apară astfel de jocuri care să ofere motive pentru achiziția unei tablete cu HoneyComb.

 

Categorii: arhiva-hardware

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.