Smartphone

Programul Android One reprezintă dorința Google de a oferi o alternativă fezabilă celor interesați de un smartphone cu Android în stadiu nativ, specificații decente la preț de low-cost și update software direct din partea companiei americane. 

Cel mai cunoscut smartphone Android One din țara noastră este Karbonn Sparkle V. Google și Sharp au adus modelul Sharp 507SH în oferta unui operator telecom din Japonia, iar șansele să prindă o versiune internațională se duc spre zero absolut.

Interesant este că 507SH merge mai degrabă în liga mid-range și nu spre low-cost. Listez o parte din specificațiile sale:

  • display IGZO de 5 inch cu rezoluție 1280×720 pixeli;
  • procesor Qualcomm Snapdragon 617 de tip octa-core, 2 GB RAM și 16 GB spațiu de stocare, slot pentru cardurile microSD;
  • Android 6.0 Marshmallow;
  • Wi-Fi b/g/n, bluetooth 4.2, NFC;
  • 13 Megapixeli și cameră frontală de 5 Megapixeli.
  • baterie de 3010 mAh.

Sharp 507SH oferă rezistență la contactul cu apa și praful. Ar fi o mișcare inspirată dacă un astfel de smartphone ar sos și în variantă europeană. Important de precizat, cel puțin 18 luni în care 507SH primește update software către cele mai noi iterații Android.

Galerie de imagini cu Sharp 507SH;

Sursa: Liliputing.com

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.