Smartphone

Ştiu că Sharp Aquos R5G nu va ajunge în Europa, însă am zis că acest smartphone merită un articol pentru că are câteva caracteristici chiar interesante.

Telefonul vine în primul rând cu două bretoane: unul clasic în zona camerei frontale şi unul atipic la bază ce include cititorul de amprente. Sharp a apelat la această soluţie deoarece nu a dezvoltat încă un ecran IGZO cu scanner de amprente încorporat.

O a doua trăsătură demnă de un flagship este display-ul IGZO de 6.5 inci cu rezoluţie QHD+ (3168 x 1440 pixeli) cu rată de refresh de 120Hz, suport Adobe RGB, Dolby Vision, U-Next HDR şi tehnologia Rich Color ce ajustează culorile ecranului în mod automat în funcţie de scenă.

Nici la capitolul foto Sharp Aquos R5G nu stă rău: 12 Megapixeli cu f/1.7 şi OIS + 12 Megapixei telephoto cu f/2.7, zoom optic 2x şi OIS, 48 Megapixeli cu ultra-wide cu f/2.9 + cameră ToF 3D. Camera cvadruplă ştie filmare 8K prin intermediul modulului ultra-wide.

Restul specificaţiilor sunt pe măsură: procesor Qualcomm Snapdragon 865 de tip octa-core, 12 GB RAM LPDDR5, 256 GB UFS 3.0 spaţiu de stocare + suport pentru card microSD de până la 1TB, cameră frontală de 16 Megapixeli, baterie de 3730 mAh, conectivitate 5G, certificare IP68, bluetooth 5.1, Wi-Fi 6, difuzoare stereo şi Android 10.

Sursa: gizmochina.com

Categorii: telefoane-mobile

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Aspire V3-571G.