Diverse

Sharp are o experienţă uriaşă pe nişa display-urilor, iar în ultima perioadă au implementat multe tehnologii noi pe smartphone-urile sale de top. Cele mai proaspete exemplu sunt flagship-ul Sharp Aquos R lansat în luna aprilie şi Sharp Aquos S2 prezentat la început de august.

La fiecare articol despre Sharp avem comentarii care ţin să ne aducă aminte că producătorul japonez nu este prezent oficial în Europa şi că este destul de greu să intri în posesia unui device pe teritoriul României. În cadrul IFA Berlin 2017, acolo unde compania îşi promovează cele două telefoane menţionate anterior, CEO-ul Jeng-Wu Tai a confirmat publicaţiilor de specialitate că din 2018 Sharp va intra oficial şi în Europa. Primele smartphone-uri sub acest brand vor fi prezentate pentru piaţa europeană în cadrul MWC Barcelona 2018.

Informaţia este îmbucurătoare pentru că Sharp chiar face terminale cu design plăcut şi display de calitate, chiar dacă costurile de achiziţie sunt de cele mai multe ori piperate. Spre exemplu flagship-ul pe 2017, Sharp Aquos R, costă în Japonia peste 800 dolari (aproximativ 3100 lei).

Sursa: gsmarena.com