Arhiva

Sigmanet.ro a fost achiziţionat de către International Transactions&Services SA, companie IT&C activă pe piaţa românească din 1994.

În urma acestei achiziţii, compania International Transactions&Services SA îşi măreşte cota de piaţă a comerţului online, deoarece aceştia mai deţin în portofoliu şi site-ul www.koyos.ro. Sigmanet.ro îşi va continua activitatea pe sectorul IT, în timp ce koyos.ro va deţine un portofoliu de bunuri de folosinţă îndelungată şi amenajări interioare.

Dana Iorga, Director General IT&S SA.: “Am achiziționat Sigmanet.ro pentru că este un operator cu experiență pe piața de IT și componente. Credem în dezvoltarea acestei piețe și investim în această direcție. Cele două site-uri, Koyos.ro și Sigmanet.ro vor funcționa în continuare ca două branduri distincte, dar vor fi poziționate în mod diferit. Echipele Sigmanet.ro și Koyos.ro își vor reuni competențele sub umbrela IT&S în beneficul clientului final”.

Clientii de pe tot teritoriul României vor putea beneficia de experiența cumulată a celor două site-uri prin consultanța gratuită oferită online, servicii de livrare rapidă, portofoliu variat și oferte atractive. Bucureștenii au la dispoziție și două showroom-uri cu o suprafață totală de peste 1000 metri pătrați, foarte accesibile: showroom-ul Koyos.ro pentru zona de nord-Băneasa și Sigmanet.ro pentru întreaga capitală, in proximitatea metroului (stația de metrou Eroilor).

Sursa: sigmanet.ro