Diverse

Am primit un comunicat de presă din partea SigmaNET.ro. Au ales 1 aprilie spre a porni o promoție ce implică reduceri de preț de până la 25%. În campania ar fi cuprinse peste 10.000 de produse de la componente PC și portabile până la telefoane mobile.

Comunicatul de presă:

Nu e păcăleală! De 1 aprilie, peste 10.000 de produse în promoţie, la SigmaNET!

București, 01 aprilie 2013 – SigmaNET.ro aduce clienţilor săi, de 1 aprilie, reduceri la 10.000 de produse din oferta magazinului. De la componente PC şi laptopuri, la telefoane mobile, SigmaNET.ro reduce preţurile cu până la 25% la produse din mai multe categorii.

Clienţii beneficiază de reduceri de până la 10% la componente PC precum plăci video, plăci de bază, procesoare, harddisk-uri şi SSD-uri. Kingston SSDNow 120GB, de exemplu, ce beneficiază de o reducere de 9%, va putea fi cumpărat la preţul de 409 lei. Harddisk-urile externe vor fi cu până la 21% mai ieftine; un HDD Seagate Expansion Desktop 2TB va fi disponibil la preţul de 369 de lei în loc de 465 lei.

N-au fost uitate nici echipamentele mobile. În cazul laptopurilor, preţurile vor fi reduse cu până la 300 de lei, astfel încât un Acer Aspire V5 571, cu o configuraţie de top, va putea fi cumpărat la numai 2.148 de lei.

Telefoanele mobile vor beneficia de reduceri de până la 18%, iar accesoriile pentru acestea vor avea preţuri cu până la 25% mai mici. Astfel, un smartphone HTC Velocity X710 va fi disponibil la preţul de 1.169 lei, beneficiind de o reducere de 246 Lei. Mai mult, Samsung Galaxy S3 16GB White La Fleur va putea fi cumpărat la cel mai bun preţ de pe piaţă, 1.839 lei.

Pentru a descoperi toate promoţiile zilei, vă aşteptăm pe site-ul SigmaNET.ro.

Categorii: arhiva-resurse
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.