Diverse

Chiar dacă în Europa a prins foarte bine celebrul Black Friday al americanilor, la nivel mondial există o altă zi cu recorduri de vânzări la nivel mondial: Singles Day. Aceasta este o sărbătoare chineză ce se sărbătoreşte în fiecare an pe 11 noiembrie şi este dedicată persoanelor singure, celibatarilor.

Iniţial era o simplă zi dedicată petrecerilor în întreaga ţară, însă în 2009 grupul chinez Alibaba a transformat această sărbătoare în ziua cu cele mai mari reduceri din an. Succesul înregistrat de Alibaba a fost unul exploziv, ajungându-se ca în 2015 grupul să facă vânzări de peste 14.3 miliarde de dolari în doar 24 de ore.

oferta

De câţiva ani au intrat în hora Singles Day şi alţi retaileri chinezi cunoscuţi în ţara noastră, unul dintre aceştia fiind gearbest.com. Campania de anul acesta se numeşte “11.11 Sales Storm” şi va fi una cu reduceri considerabile (vom prezenta mai multe detalii cu câteva ore înainte de lansarea sa).

Până atunci pe site există numeroase oferte interesante, oferte pe care le puteţi găsi accesând acest link. Nu uitaţi totuşi data de 11 noiembrie, zi în care vom avea parte de reduceri mai mari decât cele de Black Friday.

Categorii: diverse

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro și Acer Aspire V3-571G.