Diverse

Titlul pot spune că este uşor forţat deoarece tranzacţia se va face între companiile care deţin cele două site-uri. mai exact, norvegienii de la Schibsted Media Group (deţinători a 95% din acţiunile Sibmedia Interactive Sibiu, companie care deţine Tocmai.ro) au anunţat că vor vinde către cei de la Naspers (deţinătorii site-ului de anunţuri Olx.ro) operaţiunile deţinute de aceştia din 3 ţări: Ungaria, România şi Portugalia.

Cristina Gheorghiţoiu, director de afaceri al Olx.ro, a declarat că această achiziţie “va întări platforma şi va ajuta la monetizarea serviciilor şi, în cele din urmă, va vonduce la generarea de venituri din anunţurile online”. Ea a mai declarat că în urma acestei achiziţii, utilizatorii se vor bucura în viitorul apropiat de un singur brand (Tocmai.ro va fuziona cu Olx.ro) şi că toţi “cumpărătorii vor beneficia de o ofertă mai mare de produse, iar vânzătorii vor avea acces la un număr mai mare de cumpărători, ambele categorii având de câştigat în urma acestei tranzacţii”.

Momentan nu există informaţii cu privire la suma de achiziţie sau de când vor începe acţiunile de fuzionare ale celor două site-uri.

Sursa: wall-street.ro

Categorii: diverseretail

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.