Skoda Fabia facelift gAuto

Skoda Fabia reprezintă un model important al producătorului ceh, pentru că din 1999, de la debutul primei generații și până în momentul de față, au fost vândute mai bine de 4 milioane de unități. A treia generație a fost cumpărată de mai bine de 500.000 de clienți, iar acum a venit vremea unei împrospătări.

Până la debutul Salonului Auto de la Geneva, ce va avea loc în data de 8 martie, mai sunt doar câteva săptămâni, atunci fiind programată dezvelirea oficială pentru Skoda Fabia facelift. Deocamdată, din schița dată publicității, putem observa secţiunea frontală nouă, ce va aduce faruri cu LED, și care îi conferă modelului Fabia facelift o alură proaspătă, mai puternică. Pentru prima dată acest model va fi disponibil cu blocurile optice spate cu LED și va oferi, de asemenea, numeroase dotări Simply Clever. Vor fi propuse multe elemente tehnologice de ultimă oră, așa că așteptăm cu interes Skoda Fabia facelift 2018.

Tot în cadrul Salonului Auto de la Geneva, Skoda va expune conceptul Vision X, un crossover urban ce va beneficia de propulsie hibridă. Studiul prezintă o nouă evoluţie a limbajului de design al mărcii, liniile precise şi suprafeţele tridimensionale, clare, conturând exteriorul dinamic al prototipului. La interior atrag atenţia ecranul color mare, în timp ce efectele luminoase promit a fi cu adevărat impresionante.

Extinderea gamei de modele în segmentul SUV, segment aflat în expansiune rapidă, reprezintă temelia Strategiei Skoda de Creştere 2025. Până în 2025, Skoda Auto planifică să lanseze şi  automobile plug-in hibrid, alături de cele pur electrice. Până atunci, se estimează că fiecare al patrulea autovehicul livrat de Skoda în lume va fi un hibrid plug-in sau un automobil electric.

Categorii: gauto
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Darius Pană

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și orice alt gadget. Folosește Realme GT 2 Pro, Canon EOS M200 + Canon EF-M 22mm 1:2, Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon EF 50mm 1:1.8 STM.