Conduc o ŠKODA Octavia din prima generație și trebuie să recunosc că ŠKODA Superb din generația a 3-a mi se pare a fi cel mai atractiv model din portofoliul companiei cehe. Nu am testat automobilul, dar din ce am citit prin presa de specialitate are destul de multe puncte PRO. 

Producția pentru ŠKODA Superb din generația a treia a demarat în martie 2015 și până acum au fost produse 100.000 de unități (850.000 de ŠKODA Superb fabricate din 2001 până în prezent).

Grosul vânzărilor s-a realizat în Europa, dar și în China, țară în care ŠKODA a intrat puternic în ultimii ani. Care sunt punctele PRO pentru ŠKODA Superb:

  • spațiul generos + nivelul ridicat de confort;
  • design elegant ce nu-și pierde din atractivitate în timp;
  • tehnologie modernă;
  • siguranță;
  • raport preț / valoare.

Declarație oficială:

Producţia acestui automobil modern reprezintă o dovadă a competenţelor excelente ale unităţii de producţie din Kvasiny şi ale angajaţilor de aici. Denumirea Superb aparține unuia dintre automobilele cele mai bune şi cu cel mai mare succes din segmentul auto mediu. A treia generaţie va continua povestea de succes a modelului Superb în următoarele luni şi în următorii ani.”  A spus Michael Oeljeklaus, membru al Consiliului de Administraţie ŠKODA, responsabil pentru Producţie şi Logistică.

Categorii: gauto

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.