Software

Se pare că este la modă ca orice grup media mai potent să aibă propriul serviciu de video streaming şi exact acelaşi lucru îl vor face cei de la Comcast și ViacomCBS.

Cei doi giganţi americani vor lansa în Europa serviciul de video streaming SkyShowtime. Acesta va oferi filme şi seriale originale ale NBCUniversal, Sky și ViacomCBS, cât şi titluri din portofoliul Showtime, Nickelodeon, Paramount Pictures, Paramount Plus Originals, Sky Studios, Universal Pictures și Peacock.

SkyShowtime va fi disponibil în 20 de ţări europene (Albania, Andora, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Cehia, Danemarca, Finlanda, Ungaria, Kosovo, Muntenegru, Olanda, Macedonia de Nord, Norvegia, Polonia, Portugalia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania și Suedia), începând cu anul 2022, asta dacă se vor obţine la timp aprobările din partea autorităţilor de reglementare.

Momentan nu avem informaţii legate de preţul abonamentelor, însă reprezentanţii celor două companii au anunţat că acestea vor fi la acelaşi nivel cu cele practicate de alte servicii de video streaming rivale.

Sursa: cnbc.com