Smartphone

Ce puteți face dacă nu sunteți satisfăcut cu mărimea ecranului smartphone-ului dumneavoastră?

a) Puteți să încercați să îl lățiți, așa cum a făcut LG Optimus Vu II:

Puteți să încercați să lungiți telefonul, așa cum a făcut iPhone 5:

c) Puteți să îl faceți dual-screen, așa cum a făcut Yota Designs:

Yota Designs este o companie rusească iar acest telefone le aparține. Folosirea celui de al doilea ecran se presupune că va oferi o autonomie cu până la 50% mai mare a smartphone-ului. Totodată, acest ecran va funcționa ca un eBook reader, pentru pasionații de cărți. Acest terminal va fi disponibil în Q3 2013 în Rusia și în Q4 la nivel internațional. Nu s-au oferit detalii referitoare la preț.

Să ne uităm puțin la specificațiile acestui smartphone:

Display: – LCD de 4.3 inch, rezoluție de 720 X 1,280 pixeli + protecție Gorilla Glass pe față și display E Ink de 4.3 inch de 200 dpi + protecție Gorilla Glass pe spate

Procesor: dual-core Qualcomm Snapdragon la 1.5 Ghz

Sistem de operare: Android 4.2

Greutate: 140 grame

Conectivitate: LTE, 2G, 3G, 4G, Wi-Fi, NFC

Spațiu de stocare: 32/64GB

Memorie RAM – 2GB

Baterie: 2100 mAh

Cameră foto/video – principală de 12MP, frontală de 720p

Deși are un plus pentru inovație și creativitate, în fața acestui smartphone rămân multe semne de întrebare. Prima incertitudine ar fi funcționalitatea unui dual-screen. Pentru citit, un ecran de 4.3 inch este prea mic, totuși o creștere în autonomia smartphone-ului ar fi ideală. Totodată, mai avem un criteriu de luat în considerare – compania ce fabrică acest telefon. Eu personal nu am auzit de ea până acum, nu are o experiență vastă în fabricarea smartphone-urilor, prin urmare credibilitatea va fi un punct important al deciziei de achiziție. Voi ce părere aveți?

Mai jos aveți o galerie foto cu acest terminal:

[nggallery id=314]

Sursă: Engadget