Blackview și-a listat mai multe produse în oferta Aliexpress. Sunt câteva promoții pe care le practică în această perioadă și pe lângă smartphone-uri rugged și tablete Android cu care ne-au obișnuit până acum și-a făcut loc chiar și un mini-PC.

Ofertele sunt valide între 12 – 18 iunie 2023.

1. Blackview BV8900 👈🖱️

Este un smartphone rugged cu baterie de…, 10380 mAh. Au pus procesorul MediaTek Helio P90 și ajunge până la 16 GB RAM ( 8 + 8 GB). Are un senzor de 5 Megapixeli ce oferă informații legate de temperatura obiectelor din jur.

2. Blackview Tab 11 WiFi 👈🖱️

Mi se pare că este ok pentru prețul afișat mai sus. Asta pentru cei ce sunt specialiști în meandrele Aliexpress-ului și sunt capabili să prindă ofertele bune. Cred că la prețul de mai sus se adaugă TVA, taxe vamale. Aș spune că și așa rămâne o propunere interesantă pe segmentul tabletelor ieftine.

3. Blackview MP200  👈🖱️

Nu știam că Blackview are mini PC-uri în oferta sa comercială. Nu le-am testat produsele din această nișă. Hai să descoperim ce au adus mai sus. Discutăm despre un mini PC cu procesor Intel Core i5-11400H din a 11-a generație, 16 GB RAM memorie DDR4 + SSD de 512 GB, Wi-Fi 6, conectivitate bună + Windows 11 Pro preinstalat.

4. Blackview Airbuds 10 👈🖱️

Sunt căști concepute să fie bine prinse după ureche și să le porți fără probleme și când alergi, desfășori diverse activități sportive etc. Văd că Blackview nu se teme să spună că au certificare IP68 și IP69 în contactul cu apa și praful. Pentru căști de 35 dolari este o realizare în sine. Observați și că driver-ul este de dimensiune mare pentru această categorie de preț. Aici dacă faceți o încercare, măcar nu este pe o sumă mare.

5. Blackview BV9300 👈🖱️

Aș spune că avem un smartphone unealtă. Are telemetru bazat pe infraroșu, lanternă de 100LM, baterie de 15080 mAh ce te face să afirmi că ai o baterie externă cu funcție de telefon. Nu mai zic că nu au făcut concesie pe partea de conectivitate, este un smartphone cu 5G. 4

6. Blackview Tab 16 👈🖱️ 

Se numește Tab 16, dar display-ul său este de 11 inci. Și aici cred că trebuie să ne raportăm la prețul său. Da, are Unisoc T61 ce nu impresionează neapărat ca și putere de procesarre, dar au plusat la cantitatea de RAM și stocare, software cu PC Mode etc.

Acest articol este susținut de către Blackview. 

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.