Arhiva-Resurse

Suntem într-o lume invadată de gadgets. Sunt ușor de utilizat și cei mici se adaptează din mers la ele. Se ajunge de la o vârstă fragedă să aibă acces la conținut care de multe ori nu este adecvat vârstei lor. Windows 8 aduce un feature în premieră, un raport pe care părintele îl poate primi săptămânal cu ceea ce a accesat copilul său pe calculator, pe internet, etc. 

Smartphone-ul sau tableta sunt oferite copilului în anumite momente ca să stea liniștit când tatăl sau mama au câte ceva de rezolvat. Te bucuri că el are o ocupație, dar nu te gândești la implicațiile pe care le are asupra sa. Am dat de un infografic cu un studiu din SUA, dar încetul cu încetul și în țara noastră se va produce la fel.

Sursa: Mashable.com / Credit foto

Categorii: arhiva-resurse

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.