Smartphone

Săptămâna aceasta, la CES, Sony şi-a scos jucăriile din  tolbă, iar una dintre ele a fost un ceas nou.  La fel ca şi originalul, Sony LikeWiew, SmartWatch-ul se conectează la orice smartphone cu Android 2.1 sau versiune mai nouă prin Bluetooth şi afişează o grămadă de notificări: de la reţelele sociale, emailuri la accesul şi controlul aplicaţiilor de pe telefon. 

Faţă de modelul de anul trecut, varianta SmartWatch afişează un display color, are accelerometru şi o paletă largă de culori pentru curelele accesoriului. Pentru cei care nu pot renunţa la cureaua ceasului tradiţional Sony a gândit un adaptor pentru ataşarea oricărui tip de curea pentru ceas.

Acest nou produs Sony este mai degrabă un accesoriu decât un produs de sine stătător. Totuşi, se pare că acesta poate arăta ora chiar dacă nu este conectat la un telefon cu Android. Conform raportului celor de la Sony, ceasul va fi uşor optimizat înainte de lansare iar până la sfârşitul trimestrului 1 al anului 2012, SmartWatch Sony va fi disponibil pe site-ul celor de la Sony la preţul de 149 dolari.

Sursa: Android and Me