Accesorii inteligente

Smartphone-urile Realme 8 Pro şi Realme 8 sunt disponibile de astăzi în România la un preţ destul de interesant. Emil a publicat deja un articol pe subiect, cât şi un material tip unboxing pentru Realme 8 Pro.

Chiar dacă a fost trecut uşor în plan secund, Realme a confirmat aducerea pe plan local şi a smartwatch-ului Realme Watch S Pro. Acesta a fost lansat oficial în ultimele zile din 2020 şi este un ceas dedicat în mod special pasionaţilor de sport.

Realme Watch S Pro vine cu un display AMOLED de 1.39 inci, rezoluţie de 454 x 454 pixeli, luminozitate de până la 600 nits, funcţie Always On Display şi protecţie cu sticlă Corning Gorilla Glass, procesor ARM Cortex-M4, senzor pentru puls, senzor SpO2 pentru măsurarea gradului de oxigenare a sângelui, GPS dual-satellite, bluetooth 5.0 LE, certificare 5ATM ce acestă rezistenţa la scufundări şi o baterie de 420 mAh ce promite o autonomie de până la 2 săptămâni.

Smartwatch-ul este fabricat din oţel inoxidabil, beneficiază de peste 100 de watch face-uri, are peste 15 moduri sport, accelerometru, pedometru şi alte câteva caracteristici utile în activităţile zilnice. Ceasul poate monitoriza şi somnul.

Nu am primit informaţii legate de preţ pentru România, însă acesta nu ar trebui să fie mai mare de 600 – 650 lei.