Black Shark S1 Pro si S1 Classic Accesorii inteligente

Recunosc că nu știam de existența ceasurilor inteligente de la Black Shark. Acestea sunt deja anunțate de câteva luni și iată că azi aflăm de disponibilitatea lor la nivel internațional. Black Shark S1 Pro și S1 Classic pot fi comandate direct de pe site-ul oficial, care oferă chiar și transport gratuit la comenzi mai mari de 90 dolari. Nu am idee dacă este o promoție de sezon sau este ceva permanent.

Black Shark S1 Pro vine cu un design original, din partea mea. Muchia metalică din jurul ecranului AMOLED circular cu diametrul de 1.43 inch (466 x 466 pixeli, 600 nits) are o formă de dodecagon – poligon cu 12 laturi. Însă o altă caracteristică mi se pare și mai îndrăzneață, anume compatibitatea și suportul pentru Chat GPT. Ce înseamnă asta mai exact, nu am înțeles din comunicatul primit…

Smartwatch Black Shark S1 Pro

Deși nu am găsit informații nici despre capacitatea bateriei, se pare că autonomia poate fi de până la 15 zile.

Black Shark S1 Classic adoptă un design mai… clasic și trebuie să se mulțumească cu o autonomie de până la 10 zile. Pare să lipsească suportul pentru Chat GPT direct de la încheietura mâinii, însă în rest este extrem de asemănător cu versiunea Pro.

Specificatii cheie Black Shark S1 Classic

Vorbim despre peste 100 de sporturi și activități fizice pentru care ambele smartwatch-uri oferă monitorizare, dar și despre tot atâtea și chiar mai multe fețe de ceas. Există senzor de ritm cardiac, unul  pentru determinarea nivelului saturației de oxigen din sânge și monitorizare a somnului, printre altele.

Totodată, cu ambele modele poți prelua apeluri prin Bluetooth, de pe telefonul conectat, iar calitatea sunetului se pare că este îmbunătățită prin ENC – Environmental Noise Cancellation (ceva asemănător cu ANC-ul).

Mai multe detalii despre cele două smartwatch-uri de la compania axată pe produse de gaming pot fi aflate de pe site-ul oficial. Prețurile sunt de $50 pentru Black Shark S1 Classic, respectiv de $70 pentru Black Shark S1 Pro.

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Darius Pană

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și orice alt gadget. Folosește Realme GT 2 Pro, Canon EOS M200 + Canon EF-M 22mm 1:2, Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon EF 50mm 1:1.8 STM.