Software

SmartWeb face parte din panoplia de evenimente organizate de către Evensys. A ajuns la ediția a doua și se desfășoară în perioada 22 – 23 septembrie la Radisson Blue Hotel.

Cui se adresează SmartWeb?

Este un eveniment cu aplicabilitate directă spre profesioniștii din web design, development și interesați de cunoștințe noi pe partea de CSS, Responsive Web Design, HTML5 &  CSS3 și Java Script.

Dintre specialiștii invitați să vorbească la SmartWeb 2014:

Harry Roberts, Ana Tudor, Remy Sharp, Bruce Lawson, Vitaly Friedman, Jeremy Keith, Zoe Gillenwater, Kaelig, Marko Dugonjić. Este suficient să folosiți Google spre a afla mai multe informații pentru fiecare dintre cei menționați. 

Prima zi este dedicată workshop-urilor, iar a doua zi  cuprinde prezentări grupate în secțiunile mai sus amintite. Mai multe detalii pe site-ul dedicat.

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.