Diverse

Ca orice om am şi eu nopţile mele în care sforăi mai tare decât în mod normal, însă din fericire acestea sunt rare şi apar de obicei când sunt foarte obosit. Însă chiar şi aşa cunosc destui de mulţi oameni ce au probleme cu sfărăitul partenerului, iar în acest caz este nevoie de aplicarea unor măsuri concrete.

Am găsit de curând un device ce pare a da rezultate foarte bine, Snore Circle. Principiul de funcţionare a acestui produs este destul de simplu: în timpul sforăitului aparatul transmite micro impulsuri de 10 – 60 Hz ce relaxează nervii care la rândul lor transmit muşchilor responsabili de sforăit să reducă contracţia pentru a permite aerului să circule corect.

Prin intermediul aplicaţiei dedicate utilizatorul poate alege cât de puternice să fie aceste impulsuri astfel încât să îi permită oprirea completă a sforăitului, reducerea acestuia sau chiar reglarea unui ritm de respiraţie constant şi corect. Aplicaţia oferă şi rapoarte legate de calitatea somnului, tot pentru a ajuta la reglarea sa.

Snore Circle are o autonomie de până la 50 de ore în stand-by şi până la 20 de ore în funcţiune şi se poate încărca rapid prin intermediul încărcătorului special din pachet.

Dacă vă interesează un astfel de produs, cei de la geekbuying.com au un preţ special de 52.99 dolari + 1.98 dolari transport, adică aproximativ 222 lei. Livrarea se face rapid (2-7 zile lucrătoare) din depozit european prin intermediul DPD Curier.

Categorii: retail

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Aspire V3-571G.