Accesorii inteligente

Xiaomi are o întreagă gamă de produse, de la baterii externe și până la telefoane mobile, de la căști in-ear și până la trotinete electrice. În acest peisaj nu avea cum să nu-și facă loc și un TV box ce transformă un televizor non-smart în unul smart, cu conexiunea la internet, acces la aplicații dedicate. 

Xiaomi Mi Box – 69.99 dolari cu codul LSRXMBOX20 (cupon ce aduce o reducere de 20 dolari). Cei 69.99 dolari se transformă în 270 lei, iar cu TVA plătit nu trece pragul a 320 lei.

Trebuie punctat faptul că Xiaomi Mi Box are software global, nu doar în limba chineză. Este un produs recunoscut de către Google, cu Play Store, securitate a datelor etc.

Pe partea hardware aduce un procesor quad-core pe ARM Cortex-A53 la 2.0 GHz, Mali-450 GPU la 750 MHz, 2 GB memorie RAM de tip DDR3 și 8 GB spațiu de stocare. În ce privește conectivitatea dispune de Wi-Fi în standardele a/b/g/n/ac, dual-band pe 2.4 și 5 GHz, bluetooth 4.0, HDMI, 1 x USB 2.0, jack de 3.5 mm, capabil să redea conținut 4k la 60 fps.

Rulează Android TV 6.0, suport pentru update OTA. Dispune și de telecomandă. Cântărește 176 gr. și dimensiunile sale sunt de 10.1 x 10.1 x 1.95 cm.

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.