Diverse

Gadget-urile urmează a intra din ce în ce mai tare în viața noastră. Doncafe și Beko împreună cu RoboFun au realizat un prototip interesant. Presupune mai multe elemente concentrate.

Aparat de cafea de la Beko + cafeaua Doncafe / sau orice alt brand din această industrie + aplicație specială pentru telefonul mobil.

Ingredientele sunt puse în aparat. Este un buton dedicat care ține cafeaua etanș. Setezi ora de trezire pe smartphone. Dis-de-dimineață când sună alarma, apeși butonul Snooze și aparatul de cafea primește un semnal Wi-Fi ce declanșează prepararea cafelei. Când te ridici din pat, totul este gata.

Mai multe detalii în clip:

Categorii: anunturi-diverse
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.