Foto si Video

Sony α7 II (ILCE-7M2) reprezintă cel mai nou model din seria aparatelor de fotografiat cu obiective interschimbabile α7 și primul din lume dotat cu stabilizare pe 5 axe, proiectat pentru un senzor în format full-frame.

Sony α7 II încorporează senzorul Exmor CMOS de 24.3 megapixeli efectivi în format full-frame de 35mm. Acesta este mobil de-a lungul a cinci axe pentru a compensa mișcarea accidentală a aparatului, asigurând o stabilizare optică echivalentă cu 4,5 trepte pe scara timpilor de expunere, în cazul imaginilor statice.

Din multitudinea de tehnologii folosite de Sony α7 II, eu le menționez pe următoarele: motor de procesare a imaginii BIONZ X, Vizor XGA OLED Tru-Finder, înregistrări XAVC-S la rate mari de biți, Wi-Fi și NFC pentru conectare la dispozitive mobile.

Specificațiile detaliate pentru Sony α7 II le-am reunit în tabelul de mai jos:

Specificatii Sony a7 II

Categorii: foto-videosony
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Darius Pană

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și orice alt gadget. Folosește Realme GT 2 Pro, Canon EOS M200 + Canon EF-M 22mm 1:2, Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon EF 50mm 1:1.8 STM.