sony-e-readers-new-prs-3-600-rm-eng Un segment, relativ, nou se avântă pe afară – e-book reader-ul. Se mizează pe faptul că în viitor vom citi mai mult cărţile în format electronic decât pe cele standard. Gadgeturile de la Sony şi Amazon (Kindle) promit să ne ajute cu display-uri de peste 6 inch şi modalităţi de conectare dintre cele mai diverse.

           Sony lansează 2 jucării la preţul de 199 dolari şi 299 dolari. Ambele modele au o memorie de 512 Mb şi port usb 2.0. Lipseşte Wi-Fi-ul dar se pare că versiunile ulterioare vor avea şi acest mic add-on care le face, cu siguranţă mai populare (ar fi super, să stai într-un parc şi să răsfoieşti digital o carte).

           Numele celor 2 e-book readere va fi Touch şi Pocket Edition. Kindle rămâne un gadget mai bine dotat dar mult mai scump…

Sursă: Engadget

Categorii: sony

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.