Sony Ericsson porneşte puternic pe 2011 şi după ce la CES 2011 a uimit cu Xperia Arc ajunge a aduce un alt device cu Android la bord. Informaţiile provin de la rusul ce scrie pe mobile-review.com (dacă nu mă înşel a avut şi ceva probleme cu Nokia după ce a prezentat pe larg un Nokia N8 aflat în stadiul de prototip). Ca să fac o mică paranteză – primul Vivaz avea o cameră de 8 megapixeli cu reale abilităţi de filmare HD.
Date tehnice Vivaz 2 sau SE Halon:
– nu se ştie dimensiunea ecranului ce cu siguranţă depăşeşte limita celor 3,2 inch, rezoluţie 480×854 pixeli şi tehnologie Bravia Engine;
– procesor Qualcomm Snapdragon cu Adreno 205 GPU pe partea de procesare grafică, 512 Mb RAM;
– cameră foto de 8 Megapixeli cu senzor CMOS Exmor pe spate pentru o calitatea video ridicată, filmând la 720p;
– se estimează a fi prezentat oficial la MWC în februarie şi ulterior să fie disponibil în magazine din aprilie la un preţ cuprins între 320 – 350 euro.
Galerie foto cu SE Halon sau Vivaz 2 (via):

Categorii: android

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.