Software

Sony a început a livra update software spre Android 5.0 Lollipop pentru Sony Xperia Z1, Sony Xperia Z1 Compact, Sony Xperia Z Ultra și Sony Xperia Z3 în varianta dual-sim. 

Update-ul urmează a sosi OTA, iar în terme de câteva zile ar trebui să debuteze global, cel puțin pentru versiunile vândute la liber, fără a fi achiziționat de la un operator telecom.

Android 5.0 Lollipop va fi livrat și spre Xperia T2 Ultra și Xperia C3 de săptămâna viitoare, iar Xperia Z, Xperia ZL, Xperia Z5 și tableta Xperia Tablet Z în săptămânile următoare va face pasul spre un software actualizat.

Băiețelul meu folosește un Sony Xperia Z Ultra pe post de tabletă, dar nu am primit notificare pentru disponibilitatea OTA a 5.0 Lollipop.

Sursa: Sony.com

Categorii: android
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.