Mai țineți minte ce nebunie a fost o bună perioadă de timp cu consola Sony PS5. Compania japoneză nu putea să țină pasul cu comenzile, iar de multe ori nu găseai produsul la prețul recomandat ci la unul de bișniță.

Au anunțat că au atins borna a 40 de milioane unități comercializate din 2020 și până pe 16 iulie 2023. Primele 25 de milioane unități au fost vândute până în trimestrul fiscal ce s-a încheiat în 30 septembrie 2022. Alte 15 milioane unități au fost adăugate în puțin peste 9 luni, iar rezultatul trebuie să recunosc că este impresionant.

M-am abținut cu greu să nu cumpăr consola Sony PS5, mai ales că acum a ajuns în jurul a 2300 lei. Mereu îmi spun că am laptop de gaming și aproape orice joc l-aș putea pune și pe el. Știu că experiența de utilizare ar fi mai bună cu PS5, l-aș conecta direct la smart TV etc.

În fine, să revenim la spusele lui Jim Ryan – Președinte și CEO al SIE (Sony Interactive Entertaiment). A spus că sunt peste 2500 de jocuri disponibile pentru Sony PS5, iar printre titlurile lansate în ultimele 2 luni se află Final Fantasy XVI, Diablo IV și Street Fighter 6.

A venit în față și cu o listă de 40 de jocuri votate de către comunitatea PlayStation:

Dacă voi cumpăra Sony PS5, principalul motiv de a alege consola ar fi…, Gran Turismo 7. Am jucat Gran Turismo 5 în preistoria site-ului.

Sursa: SonyInteractive.com

Categorii: console

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.