Software

Android Jelly Bean va sosi pe smartphone-urile Sony Xperia P, Xperia Go și Xperia E în zilele următoare. Este o veste excelentă pentru cei care dețin aceste telefoane. Observ că Sony nu uită de smartphone-urile sale lansate în urmă cu ceva timp și le actualizează la versiunea mai nouă de Android.

Sony-Xperia-P (46)

Android Jelly Bean pentru Xperia P, Go și E aduce: Project Butter și un spor de performanță, Google Now, modul STAMINA pentru baterie, aplicațiile Walkman, Album și Movies sunt îmbunătățite.

Vor mai primi Android Jelly Bean și Xperia S, SL, Ion, Acros S. Am uitat să specific că este vorba de Android 4.1 Jelly Bean. Noul software punctează și la personalizarea smartphone-ului. Sony are ca și vârf de gamă pe Xperia Z. Va sosi un review detaliat al acestui super-smartphone în viitorul apropiat pe Gadget.

Sursa: Sony

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.