Notebook

Sony extinde gama VAIO E cu modelul VAIO E11. Acesta este catalogat ultra-portabil. Display-ul său are 11 inch – 29.4 cm. Este gândit pentru a fi pe placul celor ce au nevoie de mobilitate și o oarecare putere de procesare. 

Aduce un procesor AMD Dual-Core E2 APU cu placă grafică AMD Radeon HD 7340, Sony xLoud și Clear Phase pentru sunet de calitate, cameră web HD, USB 3.0, bluetooth, HDMI. Autonomie ajunge până la șase ore.

Revenim cu detalii legate de disponibilitatea Sony VAIO E11 în România și prețurile la care va fi comercializat.

Update: Prețul său va fi în jur de 2.099 lei și va fi disponibil din această săptămână pe principalele magazine online din țara noastră.

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.