Notebook

Vânzările de laptopuri din România vor creşte în acest an cu 10-15%, estimează Tomohiro Nakashima, branch manager al subsidiarei locale a companiei japoneze Sony. În 2010, românii au cumpărat 400.000 de laptopuri, iar cota de piaţă a produselor Sony din seria Vaio a fost de 3-4%, a adăugat Nakashima, citând un studiu al companiei de analiză IDC.

Compania a lansat în România două noi serii de laptopuri Vaio, care vor fi disponibile pe piaţa locală începând de săptămâna viitoare. Printre noile produse lansate se numără laptopul Vaio SB care are o greutate de 1,7 kg, un ecran de 13,3 inchi cu tehnologie LED şi dispune de tastatură iluminată. Autonomia laptopului este de 7 ore standard.

Sony va aduce în România şi primele sale notebook-uri cu ecran 3D din gama Vaio, care vor avea preţuri între 5.000 şi 8.500 de lei. În altă ordine de idei, Nakashima a spus că momentan nu există întârzieri în livrarea produselor Sony către România şi că producţia în fabricile din Japonia a fost reluată.

Sursa: ZF

 

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Gadget.ro

Gadget.ro este un site de știri și recenzii tech cu o vechime de peste 10 ani. În această secțiune apar articole de tip advertorial, unele dintre ele nu sunt redactate de către noi și se menționează clar în corpul materialului dacă este cazul.