Smartphone

Un magazin online din țara noastră afișează smartphone-ul Sony Xperia S în stoc și prețurile pentru varianta pe negru și alb nu este chiar așa ridicat – 2.399 lei. Pentru această sumă primești un smartphone cu ecran LED-backlit LCD de 4.3 inch și rezoluție HD de 1280×720 pixeli. Procesorul este Qualcomm dual-core la 1.5 GHz, Adreno 220, 1 GB RAM, 32 GB spațiu de stocare, Android 2.3 și va primi Android 4.0 ICS în viitorul apropiat.

La conectivitate se poate aminti de 3G, Wi-Fi, microUSB, GPS, jack de 3.5 mm. Camera foto este de 12 Megapixeli cu autofocus și LED flash, multă tehnologie: geo-tagging, touch focus, detectare a feței și a zâmbetului, 3D sweep panorama, stabilizare de imagine. Filmează la 1080p cu autofocus continuu, stabilizare video. Camera frontală are 1.3 Megapixeli și filmează HD.

Bateria este de 1.750 mAh, 144 gr. și 10.6 mm.

Eu zic că merită cei  2.399 lei

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.