Smartphone

Sony a lansat multe telefoane în 2012, dar niciunul dintre ele nu a impresionat în ce privește vânzările. Sunt sigur că dacă aveau succes se grăbeau să anunțe niște milestone-uri cu ce au realizat, câte unități au comercializat și așa mai departe.

Sony Xperia SL reprezintă cel mai nou smartphone al companiei, iar de la sfârșitul lui august vom avea și mai multe modele, odată cu evenimentul Sony ce precede IFA Berlin 2012.

Să vedem ce date hardware animă pe Xperia SL și i-am pus alături pe Xperia S:

Smartphone
Date tehnice
Sony Xperia SL Sony Xperia S
Ecran LED-backlit LCD de 4.3 inch cu rezoluție 1280×720 pixeli, rezistent la zgârieturi, 342 ppi Idem
Procesor Qualcomm MSM8260 Snapdragon dual-core la 1.7 GHz Idem la 1.5 GHz
Memorie 1 GB RAM, 32 GB spațiu de stocare Idem
GPU Adreno 220 Idem
Sistem de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich 2.3 și primește upgrade la 4.0
Conectivitate 3G cu viteze de până la 14.4 Mbps, Wi-Fi b/g/n, Wi-Fi direct, DLNA, Wi-Fi hotspot, bluetooth 2.1, microUSB, jack de 3.5 mm, GPS Idem
Cameră foto și video 12 Megapixeli, autofocus, LED flash, geo-tagging, touch focus, detectare a feței și a zâmbetului, 3D sweep panorama, stabilizare de imagine, filmează la 1080p cu 30 fps, autofocus continuu, stabilizare video, cameră frontală de 1.3 Megapixeli care filmează HD Idem
Baterie
Greutate 144 gr. Idem
Grosime 10.6 mm Idem

Singura diferența este dată de frecvența procesorului. Nu văd de ce trebuiau să aducă un alt smartphone cu dotări identice și cu o frecvență mai mare ca 0.2 GHz, procesor identic cu cel de pe HTC One S cu Snapdragon S3.

Presupun că este o strategie de marketing ce îmi scapă.

Sursa: SonyMobile.com

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.