Software

Sony a livrat Android 6.0 Marshmallow în stadiu beta pe Xperia Z2, Z3 și Z3 Compact din urmă cu aproximativ 1 lună. Între timp, compania japonează a început a oferi update-ul oficial către cea mai nouă iterație Android pe modelele menționate. 

Codurile celor trei modele:

Sony Xperia Z2 D6503;

Sony Xperia Z3 D6603;

Sony Xperia Z3 Compact D5803.

Zonele în care Sony livrează Android 6.0 Marshmallow: SUA, Rusia, Ucraina, Orientul Mijlociu, Africa de Nord și America Latină.

Mai multe detalii la sursă. Sony arată că-și dă interesul, dar mi-aș fi dorit să văd un update oficial oferit OTA la nivel global, fără restricții legate de diferitele versiuni ale unui model sau în funcție de anumite regiuni ale lumii.

Sursa: XperiaBlog.net

Categorii: software
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.