Smartphone

Cosmin a scris de oferta MobileTrend și am găsit câteva oferte interesante. Mi-au atras atenția 2 telefoane: LG Optimus G la 674 lei și Sony Xperia ZR la 899 lei.

Primul l-am și testat în 2013 și era concurent pentru LG Nexus 4 (specificații identice, diferența fiind dată de design, camera foto, conectivitatea 4G și Android-ul cu interfața LG sau în stadiu nativ la Nexus 4).

MobileTrend îl afișează la sub 700 lei și aș spune că merită a fi achiziționat și în 2014. A primit Android 4.4.2 KitKat și sunt șanse mici să facă pasul spre 5.0 Lollipop. Puncte PRO pentru LG Optimus G: 2 GB RAM,  32 GB spațiu de stocare, 4G cu viteze de până la 100 Mbps în download, cameră de 13 Megapixeli, displau TrueHD IPS+ de bună calitate cu rezoluție HD. Este o alternativă la telefoanele ieftine cu specificații modeste, din aceeași gamă de preț.

Sony Xperia ZR urcă la 899 lei și este nul dintre cele mai puternice telefoane Android pe diagonala de 4.5 inch (Qualcomm quad-core la 1.5 GHz, Adreno 320 GPU, 2 GB RAM, 8 GB spațiu de stocare, slot pentru microSD de până la 64 GB). Vestea bună este că Xperia ZR a primit 4.4.2 KitKat și Sony a promis 5.0 Lollipop pe acest device.

Sony-Xperia-ZR (20)

Puncte PRO pentru Xperia ZR: dimensiuni compacte, conectivitate 4G, cameră de 13.1 Megapixeli, rezistent la contactul cu apa și praful.

Da. Ambele telefoane sunt afișate cu mențiunea: Lichidare de stoc și nu cred că sunt prea multe unități la mijloc, dar după norocul fiecăruia. Nu am idee dacă MobileTrend deschide ofertele de Black Friday în miez de noapte sau mâine de dimineață.

Toată oferta MobileTrend de Black Friday 2014 pe blogul companiei.

Update: Oferta urmează a fi activă între 28 – 30 noiembrie, iar livrările pornesc din 3 decembrie. 

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.