Smartphone

Numele de Sony Yuga reprezintă code name-ul sub care-i dezvoltat și cel mai probabil la lansarea în piață va primi alt nume. Vorbim de primul lor telefon cu procesor quad-core. Normal că au ales pe cel mai bun din piață la ora actuală – Qualcomm Snapdragon S4 Pro la 1.5 GHz + Adreno 320 pe post de GPU.

Ce uimește cu adevărat nu este perechea CPU + GPU ci display-ul, 5 inch și rezoluție 1794×1080 pixeli, un IPS care potrivit Japan Display inc a intrat în producția de serie. Ar avea o densitate de 443 ppi. Vorbim de 1920×1080 pixeli, dar include butoane de tip touch la baza ecranului precum Samsung Galaxy Nexus / ASUS Padfone.

Informațiile legate de acest smartphone vin dintr-un test de benchmark făcut cu NenaMark2. Se specifica și sistemul de operare – Android 4.1.1 Jelly Bean.

Bănuiesc că-i vor pune și un senzor foto de calitate – 13 sau 16 Megapixeli, conectivitate completă. Presupun că lansarea în piață se va face la început de 2013.

Sursa: GSMarena.com

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.