Smartphone

Samsung Galaxy S IV urmează a fi lansat pe 14 martie în cadrul unui eveniment ce va avea loc în New York. Unul dintre cei care testează smartphone-ul a făcut un test de bencmark cu AnTuTu și astfel specificațiile smartphone-ului de top sud-coreean au ajuns pe blogurile / site-urile de specialitate.

Vă dați seama că o astfel de informație trebuie tratată cu o oarecare doză de scepticism și nu trebuie luat ca și cum am avea confirmarea oficială de la Samsung.

SGS IV ar dispune de un display de 4.99 inch cu rezoluție 1920×1080 pixeli, procesor Exynos 5410 / Exynos 5 Octa la 1.8 GHz de tip 4 + 4 (2 CPU de tip quad-core). Ar integra PowerVR SGX544MP pe post de accelerator grafic. Cameră frontală se ridică la 2.1 Megapixeli și camera principală de 13 Megapixeli, capabilă să filmeze la 1080p.

Memoria RAM ar fi de 2 GB și 16 sau 32 GB spațiu de stocare. Presupun că va dispune și de un slot pentru microSD. Rulează Android 4.2 Jelly Bean.

Mai râmâne să-i cunoaște forma, restul specificațiilor și prețul. Cum vi se pare?

Sursa: Androidani.com

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.