Apple

Fondatorul companiei Apple a pierdut lupta cu cancerul pancreatic și a decedat. A murit la vârsta de 56 de ani. În luna august a renunțat la postul de CEO al Apple și spunea că nu-și mai poate îndeplini atribuțiile. Vorbim de un om care a reușit să creeze cea mai valoros brand din lume și care a revoluționat piața it prin produsele Apple lansate sub conducerea sa: MacBook Pro, iMac, iPod, iPhone, iPad, iOS și multe altele.

Este cu siguranță o pierdere uriașă pentru Apple, dar și pentru lumea it în general.

A ieșit în evidență și prin discursurile sale celebre. Ultima dată a fost prezent la lansarea iPad 2 în martie 2011.

Comunicatul Apple spune: Geniul lui Steve, pasiunea și energia lui au fost sursa a numeroase inovații care ne-au îmbogățit viețile. Lumea este nemăsurat mai bună datorită lui Steve.

Locul lui Steve Jobs în organigrama Apple a fost luat de fostul COO – Tim Cook și nu cred că va reuși vreodată să se înalțe la nivelul predecesorului său.

Despre viața lui Stebe Jobs găsiți un articol bine pus la punct pe wikipedia.

Update: Așa arată pagina appple.com

Un discurs celebru susținut de Steve Jobs:

httpvh://www.youtube.com/watch?v=UF8uR6Z6KLc

Sursa: mediafax.ro/credit foto

Categorii: apple
Tag-uri: steve jobs

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.