Apple

S-au scris mii sau poate zeci de mii de articole după ce Steve Jobs a anunțat că renunță la funcția de CEO a Apple. Este și normal să fie așa. Vorbim de o companie care a reușit să reinventeze segmentul telefoaneleor cu sistem de operare prin iPhone și a deschis un nou orizont tabletelor prin iPad.

Steve Jobs avea carismă sau mai degrabă un fel de a prezenta unic care stârnea admirație. M-am uitat zilele trecute la discuția sa celebră cu Bill Gates. Pur și simplu strălucea față de rivalul său de la Microsoft cu care a colaborat în trecut.

Va fi interesant cine va urca din partea Apple pe scenă la lansarea iPhone 5. La iPad 2, Steve Jobs a rezistat o oră pe scenă.

Nu strică să mai vedeți odată momentele devenite arhicunoscute de la introducerea primului iPhone – căruia nu multă lume îi dădea vreo șanșă, iar Nokia și RIM îl ridiculizau și acum se chinuie să mai conteze în piață.

Sursă: Youtube.com

Categorii: apple

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.