Motorola alături de compania de cercetare Cult Market Research a realizat un studiu de piață pentru a descoperi dacă display-ul unui smartphone-ul joacă un rol important în achiziționarea unui produs nou.

Am extras mai multe informații din comunicat:

🔵 91% dintre români acordă o atenție deosebită tipului de display și calității;

🔵 59% au declarat că doresc să cumpere un smartphone cu ecran OLED în viitorul apropiat;

🔵 bugetul alocat pentru un smartphone cu ecran OLED se situează între 1000 – 2000 lei;

🔵 88% urmăresc conținut foto-video pe smartphone, 53% folosesc ecranul smartphone-ului spre a edita conținut foto-video;

De fapt, cele mai căutate funcții la un smartphone nou sunt:

  • durata de viață a bateriei – 79% dintre cei intervievați;
  • performanța procesorului – 79%;
  • spațiul de stocare – 78%;
  • calitatea setup-ului de camere – 74%;
  • raportul calitate / preț – 67%;
  • display-ul OLED – 59%;
  • capacitățile 5G – 58%;
  • brandul – 44%.

Printre smartphone-urile Motorola cu ecran OLED și preț accesibil se află Moto G31, Moto G41, Moto G71 5G și Moto G52.

Declarație oficială:

„Datele colectate cu ajutorul acestui studiu de piață ne demonstrează că cerințele utilizatorilor în materie de specificații tehnice ale unui nou smartphone au un numitor comun: consum și crearea de conținut online. Printre specificațiile tehnice menționate de respondenți se regăsește și ecranul dispozitivului, interfața principală care ne oferă un conținut calitativ în tot ceea ce vizionăm și creăm cu telefonul mobil. Este un aspect important care ne confirmă încă o dată faptul că dispozitivele Motorola răspund cerințelor pieței, integrând în cât mai multe produse atât din portofoliul nostru mid-range, cât și din cel premium, tehnologia OLED. Am anticipat, astfel, o nevoie în creștere a utilizatorilor – imagini la o calitate superioară – și vom continua să oferim specificații cheie de top, la un raport calitate-preț imbatabil”, spune Răzvan Sturza, Country Lead, Motorola România.

Tag-uri: motorolaOLED

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.