Diverse

Aveţi prea mulţi bani şi nu ştiţi ce să faceţi cu ei ? Credeţi că nu există gadget-uri scumpe, dar aproape inutile ? Vă recomandăm Sunscreenr, o cameră video care vă arată dacă v-aţi dat bine cu loţiune de plajă.

După ce se conectează la smartphone prin bluetooth, Sunscreenr filmează pentru maxim 30 de secunde cu un filtru UV special aplicat, iar imediat pe ecranul telefonului veţi observa dacă loţiunea de plajă este întinsă bine pentru a evita arsurile solare. Dacă sunteţi protejaţi, pe filmarea pielea apare de culoare neagră, dacă nu, pielea apare pe o nuanţă de gri mai deschisă (cu cât protecţia este mai scăzută, cu atât aceasta tinde spre alb).

Producătorul spune despre Sunscreenr că este mic, compact, rezistent la apă şi praf şi colorat. Preţul ? O nimica toată: 119.99 dolari. Acest gadgeţel îmi aduce aminte de o altă păcăleală denumită Juicero. Detalii aici.

Sursa: sunscreenr.com

Categorii: alte-gadgeturi

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro și Acer Aspire V3-571G.